The MU forums have moved to WordPress.org

WordPress MU Forums » Profile

User Profile

rcwatson

User Activity

Recent Replies

  1. Error establishing a database connection User last replied: 13 years ago. Most recent reply: 13 years ago
  2. Repost: Please help with sidebars not showing User last replied: 14 years ago. No replies since.
  3. completely baffled at sidebars not showing User last replied: 14 years ago. No replies since.
  4. How to fix wp-config.php redirect loop? User last replied: 14 years ago. No replies since.
  5. Date output is one day ahead User last replied: 14 years ago. Most recent reply: 14 years ago
  6. WPMU 2.6 admin interface STILL appearing on a blog User last replied: 14 years ago. No replies since.
  7. Domain mapping User last replied: 14 years ago. No replies since.
  8. Can connect to DB, but install won't finish User last replied: 14 years ago. Most recent reply: 14 years ago
  9. Upgrade from 2.6.5 to 2.7.1 User last replied: 15 years ago. Most recent reply: 15 years ago
  10. Preview edits while keeping old post/page live? User last replied: 15 years ago. Most recent reply: 15 years ago
  11. Intranet WPMU syndication problems User last replied: 15 years ago. Most recent reply: 14 years ago
  12. time and date mismatch User last replied: 15 years ago. No replies since.
  13. RSS/Syndication not working for autoblogging User last replied: 15 years ago. No replies since.
  14. Reading settings are saving, but not doing what they're set to do. User last replied: 15 years ago. Most recent reply: 15 years ago
  15. Linked list of all blog posts titles by year...on the post page? User last replied: 15 years ago. No replies since.
  16. Admin Blogs - Home Page doesnt save User last replied: 15 years ago. No replies since.
  17. Registered user now wants a blog. Can't create one? User last replied: 15 years ago. No replies since.
  18. Mysterious "No matching users found" error condition User last replied: 15 years ago. Most recent reply: 15 years ago
  19. Plugin to schedule widget activation? User last replied: 15 years ago. No replies since.
  20. wp-comments-post.php is not progressing past the first IF statement User last replied: 15 years ago. No replies since.
  21. Atahualpa theme breaking visual editor User last replied: 15 years ago. No replies since.
  22. Getting Flash + XML + YouTube to work in header.php? User last replied: 15 years ago. No replies since.
  23. Name of blog affecting "Visual" tab? User last replied: 15 years ago. No replies since.
  24. Brainteaser: Visual tab broken for only one blog just because of its name? User last replied: 15 years ago. No replies since.
  25. Unable to create directory - Is its parent directory writable by the server? User last replied: 15 years ago. Most recent reply: 14 years ago
  26. Snarky error message appearing? User last replied: 15 years ago. Most recent reply: 15 years ago
  27. Display list of links for clicked category User last replied: 15 years ago. No replies since.
  28. Strange behavior upgrading 1.3.3 to 1.5.1 User last replied: 15 years ago. No replies since.
  29. wp-signup.php gives 404 error with internet explorer User last replied: 15 years ago. Most recent reply: 15 years ago
  30. Welcome email never sent...others are... User last replied: 15 years ago. Most recent reply: 15 years ago

Threads Started

  1. Error establishing a database connection Started: 14 years ago Most recent reply: 13 years ago.
  2. Repost: Please help with sidebars not showing Started: 14 years ago Most recent reply: 14 years ago.
  3. completely baffled at sidebars not showing Started: 14 years ago Most recent reply: 14 years ago.
  4. How to fix wp-config.php redirect loop? Started: 14 years ago No replies.
  5. Date output is one day ahead Started: 14 years ago Most recent reply: 14 years ago.
  6. Domain mapping Started: 14 years ago No replies.
  7. WPMU 2.6 admin interface STILL appearing on a blog Started: 14 years ago Most recent reply: 14 years ago.
  8. Can connect to DB, but install won't finish Started: 14 years ago Most recent reply: 14 years ago.
  9. Preview edits while keeping old post/page live? Started: 15 years ago Most recent reply: 15 years ago.
  10. time and date mismatch Started: 15 years ago No replies.
  11. Upgrade from 2.6.5 to 2.7.1 Started: 15 years ago Most recent reply: 15 years ago.
  12. Intranet WPMU syndication problems Started: 15 years ago Most recent reply: 14 years ago.
  13. Reading settings are saving, but not doing what they're set to do. Started: 15 years ago Most recent reply: 15 years ago.
  14. Linked list of all blog posts titles by year...on the post page? Started: 15 years ago Most recent reply: 15 years ago.
  15. RSS/Syndication not working for autoblogging Started: 15 years ago Most recent reply: 15 years ago.
  16. Registered user now wants a blog. Can't create one? Started: 15 years ago Most recent reply: 15 years ago.
  17. Mysterious "No matching users found" error condition Started: 15 years ago Most recent reply: 15 years ago.
  18. Plugin to schedule widget activation? Started: 15 years ago Most recent reply: 15 years ago.
  19. Atahualpa theme breaking visual editor Started: 15 years ago Most recent reply: 15 years ago.
  20. Getting Flash + XML + YouTube to work in header.php? Started: 15 years ago Most recent reply: 15 years ago.
  21. Name of blog affecting "Visual" tab? Started: 15 years ago Most recent reply: 15 years ago.
  22. Brainteaser: Visual tab broken for only one blog just because of its name? Started: 15 years ago No replies.
  23. Snarky error message appearing? Started: 15 years ago Most recent reply: 15 years ago.
  24. Display list of links for clicked category Started: 15 years ago Most recent reply: 15 years ago.
  25. Strange behavior upgrading 1.3.3 to 1.5.1 Started: 15 years ago Most recent reply: 15 years ago.
  26. Welcome email never sent...others are... Started: 15 years ago Most recent reply: 15 years ago.
  27. Can only create and view three new blogs, fourth fails to load Started: 15 years ago Most recent reply: 15 years ago.
  28. sub-subdomain.subdomain.domain.tld and cookies Started: 15 years ago Most recent reply: 15 years ago.