The MU forums have moved to WordPress.org

All in One SEO Pack compatibility (10 posts)

  1. fsbautista
    Member
    Posted 13 years ago #

    I'm using WPMU 6.2.4 and I get an error or blank page when viewing the posts.

  2. VentureMaker
    Member
    Posted 13 years ago #

    6.2.4 :) Wow ;) You're way ahead the rest of us :))

    What's the link to that plugin you're using?

  3. fsbautista
    Member
    Posted 13 years ago #

    oops... sorry its wpmu-2.6.4

  4. VentureMaker
    Member
    Posted 13 years ago #

    What's the link to that plugin you're using?

  5. tdjcbe
    Member
    Posted 13 years ago #

    What's the specific error you;re receiving?

    No offense intended but both of those should have been provided in your first post.

    http://codex.wordpress.org/Debugging_WPMU

  6. fsbautista
    Member
    Posted 13 years ago #

    here's my error:

    Fatal error: print_r() [ref.outcontrol]: Cannot use output buffering in output buffering display handlers in /home/solobis/public_html/wp-content/db.php on line 796

  7. andrewbillits
    Member
    Posted 13 years ago #

    Hi fsbautista,

    Are you using Multi-DB from premium.wpmudev.org or HyperDB?

    Thanks,
    Andrew

  8. fsbautista
    Member
    Posted 13 years ago #

    We are using Multi-DB

  9. fsbautista
    Member
    Posted 13 years ago #

    anyone pls help... thanks!

  10. andrewbillits
    Member
    Posted 13 years ago #

    Hi fsbautista,

    Since you're using Multi-DB the best place to get support is over here:
    http://premium.wpmudev.org/forums/

    We don't keep an eye on these forums for threads regarding our plugins since we have dedicated support forums.

    Thanks,
    Andrew

About this Topic

  • Started 13 years ago by fsbautista
  • Latest reply from andrewbillits