The MU forums have moved to WordPress.org

Upgraded to 2.7 other blogs disapeard than Main blog (3 posts)

  1. rudy3107
    Member
    Posted 13 years ago #

    I have W-Mu 2.3.3 [ http://mynation.net ]
    I have 5 subdirectory blogs

    Yesterday i upgraded to mu 2.7.

    STEPS DONE

    Disabled all plugins of main site [ http://mynation.net ]
    Renamed old wp-admin and wp-include as wp-admin-old and wp-include-old
    uploaded new wp-admin and wp-include
    Replaced wp-contents files (blogs.php, index.php)
    updated all main files in /
    Run admin/upgrade.php
    After login, i updated all blogs
    it updated all blogs without any errors
    Main site works fine.
    but when i click on blogs in admin panel it shows no blogs
    nor all it shows any directory blogs eg http://mynation.net/abio/

    i checked all possible settings, still no luck.

    then i renamed 2.7 new wp-admin and wp-include to wp-admin-new and wp-include-new
    and
    wp-admin-old and wp-include-old to new wp-admin and wp-include
    to revert back to 2.3.3 and old site works fine.

    any expert on this problem ? why subdirectory blogs are not working.

  2. MrBrian
    Member
    Posted 13 years ago #

    Sure you have VHOST set the same as before in your wp-config?

  3. rudy3107
    Member
    Posted 13 years ago #

    THANK YOU;
    I HAVE LIKE THIS.
    hope this setting is correct one

    define('DB_COLLATE', '');
    define('VHOST', 'yes');
    $base = '/';
    define('DOMAIN_CURRENT_SITE', 'mynation.net' );
    define('PATH_CURRENT_SITE', '/' );
    define('BLOGID_CURRENT_SITE', '1' );

About this Topic

  • Started 13 years ago by rudy3107
  • Latest reply from rudy3107