The MU forums have moved to WordPress.org

ok, its up and runnig........It's good to me.. input please (5 posts)

  1. aberean
    Member
    Posted 12 years ago #

    Just finished setting up MU for the first time, went very well. but like second opinions about the look and performance. it's not something to swoop you off your feet but to get the job done with ease!

    have two seperate site (so to speak) on the one install...

    http://sitebuilder.aberean.org/
    and main site:
    http://aberean.org/

  2. VentureMaker
    Member
    Posted 12 years ago #

    On http://sitebuilder.aberean.org/

    * Google Apps w/e-mail integration

    What exactly did you do? A separate Google Apps acc w/ emails for each blog?

  3. blogz
    Member
    Posted 12 years ago #

    on top right corner you have set the option for "by email" through feedburner but you havent turned on email subscription for the feed

  4. aberean
    Member
    Posted 12 years ago #

    Thanks, yah, the prob with the email was - i only needed the name of the linked acct not the whole link! Thanks.

    ---* Google Apps w/e-mail integration

    What exactly did you do? A separate Google Apps acc w/ emails for each blog? ---

    1 domain, 1 apps acct that allows for several domains, and addresses

  5. VentureMaker
    Member
    Posted 12 years ago #

    So, you have a Google Apps account for aberean.org and you give emails to your users under it?
    AFAIK a free Google Apps account allows 250 emails, or no?

About this Topic

  • Started 12 years ago by aberean
  • Latest reply from VentureMaker