The MU forums have moved to WordPress.org

Comments feed from a specific category (6 posts)

  1. SimonJ
    Member
    Posted 13 years ago #

    Hi all

    Ok, last month, I made the migration from about 10 single installation of wordpress to wordpress mu for our site. (a cultural newspaper where every journalist have his own blog.)

    I had no problem. Everything works well.

    But, in the wordpress single user installation, I used to display the last 10 comments for each category with an RSS feed.

    wathever.com/?cat=XX&feed=rss2&withcomments=1

    from what I can tell, this feed doesn't work on my wordpress mu installation... No matter if I try it on my main blog or any subdomain blogs.

    Anyone have a clue about it?

    Thanks

    S.

  2. Ovidiu
    Member
    Posted 13 years ago #

    just append /feed/ to any category and thats the feed ;-)

    like this: http://www.koolos.com/simonj/rubrique/musique/feed/

  3. SimonJ
    Member
    Posted 13 years ago #

    Mais non :-)

    I know how I can get the feed from a category... (!)

    I want to get the COMMENTS feed from a specific category...

    ;-)

    S.

  4. SimonJ
    Member
    Posted 13 years ago #

    A little update about this issue :

    While asking google god about this problem, I found the Ryan Boren's Blog whom explain the "feed everywhere" feature for wordpress 2.2 wich include the possibility to get the comments feed from a category:

    http://boren.nu/archives/2007/02/25/in-the-trunk-2/

    But, If I follow the link on his page, it leads to a "page not found" :

    http://boren.nu/archives/category/wordpress/comments/feed/?withcomments=1

    Of course, Ryan uses the last version of WP...

    So, I would guess my problem is not relative to the migration to MU, but with the upgrade to 2.7 I did in the same time. Seems to me that the comments feed for a category has been lost in the upgrade...

    I also did a test on a single user installation with the last version and I have the same issue...

    ...

    S.

  5. Ovidiu
    Member
    Posted 13 years ago #

    oops

  6. alexo05
    Member
    Posted 13 years ago #

    Just wanted to follow up and say this feature is no longer working on 2.8.4a. We upgraded from 2.6.1.

About this Topic