The MU forums have moved to WordPress.org

Site admin gets blank page (23 posts)

  1. xrun
    Member
    Posted 12 years ago #

    Hi.
    After upgrading to WPMU 2.7.1 I'm getting a blank page when entering the wp-admin page on some userblogs on the site.
    Anyone else seen this or have any ideas about how to solve it?

  2. VentureMaker
    Member
    Posted 12 years ago #

  3. xrun
    Member
    Posted 12 years ago #

    I also have a couple of other siteadmin accounts, f.example a "support" user. When logged in at other siteadmin accounts I see the pages as normal, weird.

  4. takien
    Member
    Posted 11 years ago #

    i got this problem too..
    wpmu 2.8.1, clean install

  5. nc130
    Member
    Posted 11 years ago #

    all my mu.wordpress became all blank

    already copy all old files and folders but not work

    files ok
    database ok
    go to url (several blogs) all blank :(

  6. SteveAtty
    Member
    Posted 11 years ago #

    So whats in the php error log?

  7. takien
    Member
    Posted 11 years ago #

    hi, i got the point...
    the problem came from super-capcha plugins... deleting this plugins folder solved this issue.

  8. nc130
    Member
    Posted 11 years ago #

    where can i see php log ?
    i have access_log, error_log, but no php log!

  9. nc130
    Member
    Posted 11 years ago #

    i dont have super-capcha plugin

  10. SteveAtty
    Member
    Posted 11 years ago #

    its configured in your php.ini file

  11. takien
    Member
    Posted 11 years ago #

    try to disable plugis you have one by one and recheck your admin page...
    i think some plugin not not compatible yet with current version of wpmu.

  12. nc130
    Member
    Posted 11 years ago #

    error_log no value
    but i change to a file and nothing

    put display_errors On
    and display no errors, all bank

  13. nc130
    Member
    Posted 11 years ago #

    @takien i upgrade to 2.8.1 and it works, all blogs, themes and plugins
    but site too slow, so i over wright width the old files (2.8 or 2.7 i cant remember), and then all (admin and front pages) all blank

  14. SteveAtty
    Member
    Posted 11 years ago #

    you will need to restart apache for the config to be re-read.

  15. nc130
    Member
    Posted 11 years ago #

    @SteveAtty i restart the computer !!!!

  16. SteveAtty
    Member
    Posted 11 years ago #

    so did you set it to something like /tmp/php_errors

    The directory/file needs to be somewhere that the web server process can write the file

    Also set

    error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE

  17. nc130
    Member
    Posted 11 years ago #

    all done
    already have some errors in /tmp/php_error but none about blogs

  18. SteveAtty
    Member
    Posted 11 years ago #

    no, they'll be showing errors in the php code, which should help you identify what is causing the problem.

  19. nc130
    Member
    Posted 11 years ago #

    when i copy old files, i have copy to the mu-plugins, so i have some plugins defined two times.
    /mu-plugins/rm-rf *
    and now it works
    <meta name="generator" content="WordPress 2.7.1" />
    tomorrow i try again to upgrade

    thanks SteveAtty

  20. SteveAtty
    Member
    Posted 11 years ago #

    Glad you got it sorted.

    I tend to leave my php logging on and I check it each day along with my alert log and my mail log and my apache error log

  21. vojtas
    Member
    Posted 11 years ago #

    Hello.

    I've downloaded 2.8.4a version of WPMU. Next step was to create MySQL db and later WPMU was send to server. After successful installation I can now log as administrator at my site: ZagZag.pl

    I see first menu:
    * Site Admin
    * Log out
    * Create a new blog

    So I wanna log into "Site Admin". I firstly see it's loading, but after a while I see that page goes blank.

    It's a clean copy. No plugins used, only stuff that was provided with WPMU 2.8.4a installation.

    How to solve it, cuz I don't like the whole "blank page" as a admin site? ;)

  22. SteveAtty
    Member
    Posted 11 years ago #

    Blank page means you've got a code error. Check your php error logs.

  23. kinglazarus
    Member
    Posted 11 years ago #

    del all active plugin using http://ftp.. or the second choice, if you using buddypress.. create second admin dashboard,.. you can use the control panel for temporary until solve that problem..

About this Topic

  • Started 12 years ago by xrun
  • Latest reply from kinglazarus