The MU forums have moved to WordPress.org

Redirect Loop Error - SOLVED (5 posts)

  1. jasonstockman
    Member
    Posted 14 years ago #

    Taken from another user's post:

    I was having the redirect loop error after initial install. It was very frustrating because I done everything by the book, double, tripled and quadrupled checked everything. What baffled me was that I already have a successfully installed mu installation on my server. HERE IS HOW I FIXED MYDOMAIN.COM
    1. I deleted the wp-config.php
    2. I re-uploaded wp-config.php
    3. I used my gmail account as the email for the admin registration VOILA!

    I had been using myname@mydomain.com for the initial setup page registration. Problem was, I hadn't created the user or email account for myname@mydomain.com.
    I used my gmail account (an off my server account) and it worked. As soon as I logged in to the admin account, I used the MU control panel to change my email address to myname@mydomain.com. =) HOPE THIS HELPS SOMEONE!

    The cause, IMO is that if you make a mistake at all during setup, you must delete the config file and start over. Using the browser' back button won't help.

    GL

  2. tdjcbe
    Member
    Posted 14 years ago #

    The cause, IMO is that if you make a mistake at all during setup, you must delete the config file and start over. Using the browser' back button won't help.

    I mean no disrespect and I'm glad you got it working but that's what we tell folks when they have problems with installing. Deleting any created databases as well is required.

  3. Vivek Shah
    Member
    Posted 14 years ago #

    redirect loop after set up has nothing to do with email, I don't think wordpress check if email bounce and re-edit wp-config.php, its issue related with www and non www,

  4. AndyTSJ
    Member
    Posted 14 years ago #

    I fixed this issue by selecting the SUBDOMAIN option on signup. Then I downloaded the wp-config file and changed the VHOST setting to NO and it worked. I had no redirect issues after that.

  5. umajaya
    Member
    Posted 14 years ago #

    I have been trying many methods to fix this issue..but still it is not fixed..kindly help me to troubleshoot.

    In my one server it is working fine.

    but in another server not working ,installation done.

    But url is redirecting.

    wordpress mu version:2.7.1.

    i tried with subdomain option also as said by AndyTSJ.

    Kindly help me to fix it..i really got frustrated with this issue.

    When i approached support in hosting they said problem is with script...pls help me...

    This is installed location:

    http://www.optimalthinking.com/community/

    redirecting to :

    http://www.optimalthinking.com/cgi-bin/php/community/index.php
    kindly help me..

    Thanks.

About this Topic

  • Started 14 years ago by jasonstockman
  • Latest reply from umajaya