The MU forums have moved to WordPress.org

WPMU LDAP Plugin / OS X 10.5.8 not working (4 posts)

  1. castitech
    Member
    Posted 13 years ago #

    I am having problems getting WPMU-LDAP_2.8.4 plugin working with OS X 10.5.8.

    The plugin says it works when I test it via its own test but then when I try to create a user or authenticate it does not work. Anyone that has worked with this and can help me please do. I have been working on this for over a week and I just cant seem to get it to work.

  2. castitech
    Member
    Posted 13 years ago #

    I forgot to mention I am using the latest version of wordpress mu. I still cant figure this issue out. The plugin test says it connects but I cant authenticate. Anyone with any ideas please help.

  3. berchman
    Member
    Posted 13 years ago #

    Make sure you have the fields filled out correctly. I thought that "Search DN" was just 'domain.com' but is this:

    DC=domain,DC=com

    and for the user my format is this:

    CN=bsmith,CN=Users,DC=domain,DC=com

    password is just that, a simple password for the user you define above.

    Hope this helps.

  4. castitech
    Member
    Posted 13 years ago #

    Still cant get it to work. It shows that my base dn is working but I still cant get any username or password to work.

    After you get the ldap plugin working " as in it says working at the top of the screen" you should be abel to just logou and log back in as a user in your ldap directory "correct"?

About this Topic

  • Started 13 years ago by castitech
  • Latest reply from castitech