The MU forums have moved to WordPress.org

WP Domain Mapping plugin - redirect loop using domain name as primary (7 posts)

  1. logart
    Member
    Posted 14 years ago #

    Hello,

    I have WPMU running with Wordpress MU Domain Mapping by Donncha.

    I am having a problem with a redirect loop when I try to use a non-sub domain name as the primary domain. For example:

    sub-domain of blog.example.com works fine, but when I try to view example.com, I get stuck in a re-direct loop.

    If I set up my mapping settings to make the blog.example.com the primary, then example.com properly redirects to blog.example.com. I do not want that behavior however, I want example.com to work.

    Any ideas on what I can do? I have seen a few forum posts regarding this issue and I could not find anyone who had resolved it.

    Thanks,
    Stephen Lawrence

  2. logart
    Member
    Posted 14 years ago #

    Also in addition, if I log out of WPMU, then the example.com domain works fine.

  3. logart
    Member
    Posted 14 years ago #

    Hmm, there is a readme file in the plugin folder that seems to have something called Installation Instructions. Interesting....

    Well, the sunrise.php file was copied over the current one at wp-content and I removed the COOKIE_DOMAIN setting in wp-config.php and all is right in the world now.

    :)

  4. andrea_r
    Moderator
    Posted 14 years ago #

    Bless your heart for reading them. :)

  5. telecal
    Member
    Posted 14 years ago #

    Hello!

    Did something wrong here... my domain mapping plugin works fine but I can't access the backend of the blog I mapped... this comes out:

    If http://originalpage.com/mappedblog/wp-admin -> http://mappedblog.com/

    If http://mappedblog.com/wp-admin -> maintains main page and URL shown is

    http://mappedblog.com/?dm_gotoadmin=1&back=/wp-admin/

    Ideas? thanks!!

  6. andrea_r
    Moderator
    Posted 14 years ago #

    Did you read everything in the instructions? You may have to comment out a couple lines in the config.

  7. provdes
    Member
    Posted 14 years ago #

    Hey there. I have read all the instructions and made sure my wp-config.php is edited correctly, but I am also stuck in this redirect loop whenever I try and access the back end of one of the blogs.

    Tried everything so far. Wondering if there was anymore knowledge out these regarding this issue.

About this Topic