The MU forums have moved to WordPress.org

New MU Blog Login (8 posts)

  1. mjdib
    Member
    Posted 12 years ago #

    Hi,

    I just installed a new version of Wordpress MU. The main site works fine and I am able to login without any issue. I created another blog through the MU admin. I am able to view the frontend of the blog, but I am unable to login.

    I do not receive an error with I try to login, it just never brings me to the admin for the blog. It keeps cycling and asks me to login again. I am trying to use the admin login I setup for the main site.

    Any idea's on what is going on here and how to fix would be great.

    Thank you

  2. Ovidiu
    Member
    Posted 12 years ago #

    what does your log file say?

  3. andrea_r
    Moderator
    Posted 12 years ago #

    Man, where are all the old "refresh on login error" threads?

  4. mjdib
    Member
    Posted 12 years ago #

    I am on a shared cloud host and do not have access to the server logs. I tried even created another login for the site and same issue. No error, nothing, just refreshes after I enter in the correct login information.

  5. andrea_r
    Moderator
    Posted 12 years ago #

    I am on a shared cloud host

    Some shared hosts disable MU from working properly. Ask your support team if they allow MU on your account level.

  6. mjdib
    Member
    Posted 12 years ago #

    I checked with them and they assured me it is supported.

    Is there anything I can add to the config file or .htaccess file that might make up for the issue?

  7. mjdib
    Member
    Posted 12 years ago #

    Can anyone please help with this?

  8. andrea_r
    Moderator
    Posted 12 years ago #

    Well, not without more info really. like a link to your site would help.

    Also, there's a few dozen threads with the same issues. Fixes were different in some of them.

About this Topic