The MU forums have moved to WordPress.org

No Super Admin after Upgrading to 3.0 (7 posts)

  1. yeehaa12345
    Member
    Posted 10 years ago #

    I have followed all the steps in the upgrade manuals but I don’t get the ‘update network message’, ‘super admin menu’ and ‘tools->network menu’. I have downgraded to wpmu 2.9.2 several times, but upgrading to wp 3.0 (manually and automatically) never works. Does anyone have an idea what I am doing wrong?

  2. andrea_r
    Moderator
    Posted 10 years ago #

    Without you outlining the steps you took or the manuals you followed, it's hard to say where you went wrong.

    And when you say it "never works" I am not sure what you mean.

  3. yeehaa12345
    Member
    Posted 10 years ago #

    Hi Andrea,

    The steps I took were as follows:

    - I deactivated all plug-ins
    - updated the site, deleted
    - deleted the blogs.php
    - updated the .htaccess file
    - changed the wp-config.php
    - logged in to the site

    With never works, I mean that the super admin and network menu never appear. Tried to delete the wp-admin and wp-include directories another time, but both menus remain absent.

    Hope this is clearer!

    Thanks in advance,

    JH

  4. andrea_r
    Moderator
    Posted 10 years ago #

    - updated the site, deleted

    Manually or with the auto upgrade button?

  5. yeehaa12345
    Member
    Posted 10 years ago #

    The first time I tried it with the auto-upgrade button. When that didn't work properly, I restored the site to WPMU 2.9.2 and tried to upgrade manually (using cPanel's file manager) but the super admin and network menu never showed up.

  6. andrea_r
    Moderator
    Posted 10 years ago #

    Manually through cPanel? Must have been time-consuming.

    And there may have been something missed.

    Why not via ftp or ssh?

  7. yeehaa12345
    Member
    Posted 10 years ago #

    My provider has a very good file manager in cpanel. I can extract the zip and copy the files and dirs directly from there.

    Just to be sure, I tried it through ssh as well, same result!

About this Topic

  • Started 10 years ago by yeehaa12345
  • Latest reply from yeehaa12345