The MU forums have moved to WordPress.org

imagamanager probs (14 posts)

  1. Ovidiu
    Member
    Posted 15 years ago #

    hi there,

    I am successfully using that plugin but I tried to give my images a style,... I fill in the style field with: clear:left; or float:left; insert, the inserted code looks like <img .... style="float:left;" .../>

    but after I save and edit again this style information just disappears...

    any idea why and where to check?

  2. PerS
    Member
    Posted 15 years ago #

    Ovidiu, this the wrong forum for asking this, please look/ask in my forum at http://soderlind.no/forum

  3. quenting
    Member
    Posted 15 years ago #

    PerS, are you the author of imagemanager ? The plugin looks awesome, I've come across it before, but when i installed it on my test MU env. the mapping of the directory files wasn't built in, does it work with MU ? Is there some sort of thread/reference/tutorial on how to coinfigure it to work with MU ?

  4. helmi
    Member
    Posted 15 years ago #

    i second that. I love image manager for single WP installations - a MU port would be wonderful.

  5. suleiman
    Member
    Posted 15 years ago #

    the image manager plugin does work on MU, I've got it working on my test install.

    The only issues are that it requires activation and then the options saving on it.

    Here is the thread for getting this to work:

    http://mu.wordpress.org/forums/topic.php?id=1325&replies=18

  6. PerS
    Member
    Posted 15 years ago #

    quenting, I guess it will not come as a surprise that I will release a ImageManger version that will support wpmu (installed in mu-plugins) .. since I need it myself :)

    suleiman, thanks for the work you have done.

  7. suleiman
    Member
    Posted 15 years ago #

    PerS, that's great news you're working on integrating this plugin into MU.

    My cheif complaint with it is the requirement that options be saved by each user before the plugin is activated, so fixing that would be really cool :)

    As far as taking credit, the real credit is owed to Cori, who initially hacked this plugin to work on MU.

  8. Ovidiu
    Member
    Posted 15 years ago #

    I do think this is the right forum to ask my question, I repeat:

    the imagemanager port works great, the code is inserted right but after saving the style disappears so this seems to be a wordpress or another plugins problem, is there a rule that I am not allowed to insert css style stuff into my posts?

  9. andrea_r
    Moderator
    Posted 15 years ago #

    Could be. Is the RTE turned on? I know it's set *somewhere* to strip all kinds of things from posts.

  10. Ovidiu
    Member
    Posted 15 years ago #

    what exactly do you mean by "RTE" ? sorry I am not familiar with that term.

    The only relevant thing I could find is this:

    WordPress should correct invalidly nested XHTML automatically and this option is unchecked in my installation.

    I even activated a plugin called "wpautop" which Disables the wpautop function for the_content and the_excerpt but it did not help either.

    I noticed style and even title "tags" get stripped out...

  11. quenting
    Member
    Posted 15 years ago #

    RTE = rich text editor

  12. Ovidiu
    Member
    Posted 15 years ago #

    ah, no it is off, I am not using it...

  13. Ovidiu
    Member
    Posted 15 years ago #

    ok here's another problem:

    after upgrading to firefox 2.0 I constantly get javascript errors when trying to insert images with imagemanager.

    Did anyone else get some of those? if not I'll try and post some here :-(

  14. Ovidiu
    Member
    Posted 15 years ago #

    ok guys,

    can anyone tell me where the settings are stored regarding what gets filtered out of my posts?

    wpmu is still filtering i.e. the borders I set with imagemanager around my pictures.... look bad like this if all styles get stripped out of posts...

About this Topic