The MU forums have moved to WordPress.org

Cannot find newly created blog? (7 posts)

  1. nigelwong
    Inactive
    Posted 17 years ago #

    Hello, i just set up WPMU, here:
    http://www.tutorials.roxr.com/xanblog/wordpress/

    Installation went smoothly, but when i set up a new blog, it gives me a new address: http://auric.tutorials.roxr.com/xanblog/wordpress/, however it cannot find the blog.

    Is there something wrong?

  2. sskhalsa
    Member
    Posted 17 years ago #

    u need ur host to setup DNS wildcards, and Server alias for you. looks like the subdomain was never created.

    email ur host

  3. nigelwong
    Inactive
    Posted 17 years ago #

    Thankyou for your reply. However, if mod_rewrite wasnt on (i'm not sure if it is) would it contribute?

  4. partypageusa
    Member
    Posted 17 years ago #

    your server need to be able to do mod_rewrite also

  5. nigelwong
    Inactive
    Posted 17 years ago #

    what about SymLinks, cause it did not mention about it in the ReadMe

  6. jaseone
    Inactive
    Posted 17 years ago #

    You shouldn't need symlinks at all.

  7. nigelwong
    Inactive
    Posted 17 years ago #

    Okay thanks for the replies.

    What exactly do i need to do with DNS Wildcards?

    This is what i think:
    For server alias under virtual hosts, add a wildcard so its like: *.server.com

    add * IN A Ip goes here in cPanel as a DNS under my site

    BIND *.server.com

    Is that it?

About this Topic

  • Started 17 years ago by nigelwong
  • Latest reply from nigelwong