The MU forums have moved to WordPress.org

Can not login after installation. (15 posts)

  1. rianbk
    Member
    Posted 17 years ago #

    Hi Guys,

    Seem to be getting a problem thats seems to be common on these forums.

    After installation the login page just keeps redirecting back to itself.

    Please ask for any information required. We'd love to get this running as soon as possible. As we are planning on providing over 1000 blogs for our students, departments and staff.

  2. ravaka
    Member
    Posted 17 years ago #

    Same pb...
    Is there an another requirement than a classic wp?

  3. ravaka
    Member
    Posted 17 years ago #

    thank for the response... but i don't think there was some errors.
    I use a subdirectory for my blog. and after login, the adress is http://domain/subdirectory/wp-login.php?action=auth&redirect_to=%2Fsubdirectory%2Fwp-admin%2F
    and there's nothing else happen.
    When I try my login with an wrong password, I have an error message.
    What kind of error in the db do you think it supposed to be?

  4. ravaka
    Member
    Posted 17 years ago #

    And where can I see that? sorry, I'm a newbee in this stuff
    Anyway, thank you

  5. justinleatherbury
    Member
    Posted 17 years ago #

    For me it was a problem with the mod_rewrite being installed in apache. If you are running apache2 make sure you copy the file /etc/apache2/mods-available/rewrite.load to /etc/apache2/mods-enabled/rewrite.load and restart apache.

  6. ravaka
    Member
    Posted 17 years ago #

    I run it on Windows
    Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1

    And mod_rewrite is enabled...
    I use already an wordpress 2.1

    but nothing...

  7. drmike
    Member
    Posted 17 years ago #

    Can you check to see if the cookies are being set within the browser? Look for something with the domain of where you;re trying to log in.

  8. rianbk
    Member
    Posted 17 years ago #

    Looks like no cookies are being set, what is required for me to do know?

  9. justinleatherbury
    Member
    Posted 17 years ago #

    Did you set the blowfish secret?

  10. rianbk
    Member
    Posted 17 years ago #

    Where? I can't login into the admin panel to do any settings.

  11. rianbk
    Member
    Posted 17 years ago #

    I am also on windows, with mod_rewrite working.

  12. gmarte
    Member
    Posted 16 years ago #

    i have the same problem, pretty frustrating

  13. bnettles
    Member
    Posted 16 years ago #

    Hey, I had this problem two days ago. Then I downloaded the app again, reinstalled it and the problem went away. I am new to wordpress, so my advice is not that weighty. I suspect is was a bad build for a day?

  14. mikeboy3
    Member
    Posted 16 years ago #

    I have the same problem, but only when I install it in a specific domain, http://iamzaks.com when I use a directory, it seems to work fine http://c3.iamzaks.com/blog/

    I don't know what is going on, how can I check if cookies are being sent?

  15. gmarte
    Member
    Posted 16 years ago #

    mikeboy3: Thats my problem.

    bnettles: I installed the wordpress again and is the same cant login.

About this Topic