The MU forums have moved to WordPress.org

No drag n drop (10 posts)

  1. Iron
    Member
    Posted 16 years ago #

    Hello,

    I'm having a problem with moving widgets.

    Tested with µ 1.2.1, 1.2.5a and finally 1.3, 15 minutes ago.
    Tested also with FF 2.0.0.8 and IE6.

    I can open widget control but I cannot drag n drop.
    This is screenshot of what Firebug said:
    "jQuery("#pagescontrol").Draggable is not a function"

    http://img124.imageshack.us/img124/4715/wpmubj2.jpg

    Thanks in advance.

  2. Iron
    Member
    Posted 16 years ago #

    Hi,

    It’s still not working. But on a local installation, it did.
    So it's not a problem from my pc/browsers neither from wordpress mu script.

    So strange!!!

  3. Ovidiu
    Member
    Posted 16 years ago #

    I am quite sure it is a conflicting plugin you activated, that happens a lot.

    do you have any plugins active? check mu-plugins too

  4. Iron
    Member
    Posted 16 years ago #

    Thanks Ovidiu,

    I deleted all plugins except wp-super-cache.
    I cleared cache and still have the probleme. IE points to this line:

    jQuery('#pagescontrol').Draggable({handle: '.controlhandle', zIndex: 1000});

    Note: I can open pages widget control only. Not possible for other widgets.

  5. theapparatus
    Member
    Posted 16 years ago #

  6. Iron
    Member
    Posted 16 years ago #

    Thanks for this theapparatus,

    Hope we will get fix for this.

  7. Iron
    Member
    Posted 16 years ago #

    In post-new.php and page-new.php, Drag n Drop is working when moving elements (Page status, Discussion, Page password...)
    ...
    ..
    .

  8. donncha
    Key Master
    Posted 16 years ago #

    Have you got the file wp-admin/css/widgets.css ? I can't replicate this at all. Does it happen for anyone else?

  9. Iron
    Member
    Posted 16 years ago #

    I see that widgets.css in wp-admin/css/

    May be I should mail you an admin account login/password?

  10. Iron
    Member
    Posted 16 years ago #

    Nothing better even with a fresh install :-/

    I found this at wordpress.com forums. They got the solution for sure :(

About this Topic