The MU forums have moved to WordPress.org

Root files disappeared (3 posts)

  1. alaikin
    Member
    Posted 15 years ago #

    Ok, I searched the forums and can't find anything like this, so I'm going to post and hopefully not be crucified :)

    I am testing out Mu before designing a site around it and I got everything working properly late last night on the domain ikin.org

    I set up ikin.org and 3 subdomain blogs, added users and gave them different privileges across different blogs and everything was looking very positive.

    Then, first thing this morning, I go to ikin.org and just get a directory listing of the root folder with only the folders, no files. To clarify, the wp-admin, wp-content and wp-includes folders were all there, but none of the other root files, including index.php. I FTP'd in and found the same thing.

    When I try to go to wp-admin, I get the error message stating that the include.once of /wp-load.php failed (obviously because the file does not exist).

    Does anyone know why this may have happened?

    Thanks in advance,
    Adam

  2. lunabyte
    Member
    Posted 15 years ago #

    Bad permissions, like leaving your site root at 777 after install would do it.

    Then again, it could have been a number of things. Best to ask your host about it.

  3. alaikin
    Member
    Posted 15 years ago #

    Alright, I reinstalled and chmod the root back to 755. We'll see if the files decide to stick around this time.

    Thanks very much for the help.

About this Topic